Kedves Jegyespár, Kedves Érdeklődő!Üdvözlünk benneteket a Tokár Videó honlapján.

Szívből gratulálunk az elhatározásotokhoz, miszerint összekötitek az életeteket. Segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy a Nap amire készülődtök örökre szép emlékként maradjon meg Nektek, és Családotoknak.

Ha szeretnétek egy modern amerikai videót, ceremóniamesteres, dj-s bulival, akkor ne olvass tovább, nem én vagyok az embered. Ha viszont egy hagyományos magyar lakodalmat terveztek vőféllyel és zenekarral akkor szívesen állok a szolgálatototkra.

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy elég ha majd valaki a rokonságból fényképezi vagy lekamerázza az eseményeket. Hiszen manapság egyre többen engedhetik meg maguknak a technika digitális csodáit. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy az így készült esküvői képek és esküvői videók nem adják vissza a szertartás és a lakodalom felejthetetlen eseményeit. Ezért nagyon fontos, hogy ezt a feladatot rátermett, pontos és megbízható szakember végezze.

A Nagy NAP boldog pillanatait nem lehet megismételni.

Nem kell vagyonokat fizetni egy ilyen szolgáltatásért, hiszen attól még, hogy valaki többet kér, még nem garantálja a minőségi munkát! Ezért mindig kérjetek referencia munkát, mielőtt döntenétek.

Győzzön meg a referencia és ne az ígéretek!!!.

Lehet az esküvő akár Gyulán, Békéscsabán, Békés megyében, Budapesten vagy a világon bárhol, szívesen küldök egy referencia filmet.